GUYON BOSO JOWO

GUYON BOSO JOWO VERSI MALANG

Sifate Menungso Tergantung teko Carane Ngentut….

1. Wong sing gak JUJUR.
Wong sing lek ngentut terus nyalahno wong liyo.

2. Wong GOMBLOH.
Wong sing ngempet entut nganti jam-jaman.

3. Wong sing LUAS WAWASAN-e
Wong sing ngerti kapan kudu ngentut.

4. Wong sing SENGSORO
Wong sing pengin NEMEN ngentut tapi ora iso ngentut.

5. Wong sing “MISTERIUS”
Wong sing Lek ngentut, wong liyo ora onok sing krungu, tapi ambune buadek..

6. Wong sing GUGUPAN
Wong sing moro moro ngempet entute lek pas kebelet ngentut.

7. Wong sing PeDe (percaya diri)
Wong sing ngiro lek entute dhewe ambune wangi.

8. Wong KEJAM (sadis)
Wong sing lek ngentut nang kasur, terus ngibas2no seprei-ne
kancane.

9. Wong sing ISINAN
Wong sing lek ngentut ora muni tapi terus rumongso isin.

10. Wong sing STRATEGIS
Wong sing nyamarno entute kanthi ngguyu cekakakan.

11. Wong sing BODHO.
Wong sing lek mari ngentut terus nyedot ambekan kanggo ngganti entute sing
metu.

12. Wong MEDIT.
Wong sing Lek ngentut diencret thithik-thithik .

13. Wong SOMBONG
Wong sing seneng ngambu entute dhewe.

14. Wong RAMAH
Wong sing seneng ngambu entute wong kancane

15. Wong sing KUPER
Wong sing Lek ngentut menndhelik campur mbrabak

16. Wong “AQUATIC” (SENENG BANYU)
Wong sing senenge ngentut nang njero banyu Cek-e muni
“blekuthuk-blekuthu k”.

17. Wong sing ATLETIS
Wong sing lek ngentut karo ngeden.

18. Wong JUJUR
Wong sing ngakoni lek mari ngentut.

19. Wong PINTER
Wong sing niteni ambune entut tonggone.

20. Wong BERJIWA SENI
Wong sing entute iso dowo cendek lan ora mambu

20. Wong SIAL
Wong sing nek ngentut mesthi katutan AMPASE.

sumber: http://2008/03/14/humor-jawa-guyonan/

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: